Nieuwspagina van TWG, Transport & Warehousing Gorinchem

Woensdag 09-04-2014:
T-W-G.nl Lanceert Neweco International Microfiber Cleaning Cloths. Een webwinkel in professionele microvezel schoonmaakdoeken, voor zowel de professional alsook de particulier wereldwijd.

Vrijdag 01-11-2013:
T-W-G.nl neemt een vooraanstaande speler op de Nederlandse luchtverfrisser markt over. Een webwinkel in professionele luchtverfrissers, maar bieden ook een full service luchtverfrisser concept voor de zakelijke markt. Onder de paraplu van TWG worden steeds meer sterke merken ondergebracht zoals: Neweco.nl, Aluminiumfolie.nl, Luchtverfrisser.nl, Theebloemen.nl (Sensatea)

Zaterdag 01-12-2012:
Vernieuwde website van TWG, Transport and Warehousing online.

Dinsdag 20-11-2012:
Sponsor actie opgezet voor toneel groep ECHO, via aluminiumfolie.nl kunnen mensen aluminiumfolie sponsoren voor het decor van de voorstellingen Tussentijd.
De actie kan met recht een groot succes genoemd worden en TWG neemt de gehele order afhandeling voor zijn rekening en zal zorg dragen dat alle aluminiumfolie tijdig aanwezig is bij tgECHO.


Donderdag 15-11-2012:
Overname van de webwinkel aluminiumfolie.nl die wij volledig hebben geÔntegreerd in ons logistieke proces. Tevens hebben wij de shop voorzien van een nieuwe lay-out.

Dinsdag 30-10-2012:
Online groothandel in specifieke schoonmaakartikelen opgenomen onder de TWG paraplu

Dinsdag 01-05-2012:
Overname webwinkel in microvezel schoonmaakdoekjes (neweco.nl)