Klanten van TWG | Transport and Warehousing Gorinchem

Voorbeeld: Kledingleverancier, Momenteel verlenen wij aan een kledinggroothandel een aantal logistieke diensten. Zo lossen wij inkomende kleding uit Korea, hierop voeren wij een inkomstcontrole uit. Vervolgens ontvangen wij per fax of e-mail de orders die wij moeten picken.

Onze klant levert aan zo'n 40 winkels. TWG stelt de kledingsets hiervoor samen en verpakt deze in zakken en omdozen. Na deze handling verzenden wij de pakketten naar de winkels conform de gemaakte afspraken met onze klant.


De behoefte naar ruimte voor opslag en logistiek personeel is bij deze klant variabel, door pieken tijdens seizoenswisselingen en feestdagen.

Door gebruik te maken van de diensten van TWG is het aantrekken van extra personeel of het tijdelijk inhuren van extra opslagruimte niet meer nodig en zijn de kosten van het logistieke traject binnen de organisatie altijd op maat.

Ook de afnemers van onze klanten zijn erg tevreden met TWG daar zij snel en vakkundig de bestelde producten in huis krijgen.
TEN SLOTTE Graag beantwoorden wij al uw vragen en stemmen wij uw wensen af op onze mogelijkheden, die wij als logistieke dienstverlener kunnen bieden!